Laadukkaan hoitolatyön näyttävä markkinointi

ei saa olla kiinni budjetin mehevyydestä.

Nyt opitaan tekemään itse. Säästetään rahaa, samalla kun saavutetaan ajankäytöllistä ketteryyttä ja ideoiden sähäkkä toimeenpano.

Uusi voimatyökalu käyttöösi!!

 

Tämä on hoitolamekaanikon ensimmäinen laajempi verkkokurssi hoitolatyötä tekevien kosmetologien avuksi.

Meidän täytyy pitää huolta omasta näkyvyydestämme hyvin kilpailluilla markkinoilla.

Siksi opit uudella kurssilla käyttämään sujuvasti ja monipuolisesti Canva-ohjelmaa erilaisen kuvallisen materiaalin valmistamiseen. Canvan käytön ohessa valmistetaan pikkuhiljaa sinulle aivan omaa brändipakkia. Kurssisisällöstä tarkempia tietoja tuossa hieman alempana tällä samalla sivulla.

Kurssi on hyvin käytännönläheinen ja helposti edettävä kokonaisuus, joka auttaa sinua ryhtymään käytännön toimiin. Omassa tahdissasi opiskellen, omilla ehdoillasi, omaa visuaalista ilmettäsi luoden.

Ilmoittaudu mukaan

Ehdit vielä!!

..kun laitat hösseliksi 😉. Ilmoittautumisaikaa jäljellä:

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

Ennen kuin sukelletaan kurssisisältöihin syvemmälle, haluan kertoa kenelle kurssi on suunniteltu..

 

Olet kenties ihmeissäsi seurannut, kadehtien katsellut ja ajatellut, että tyylikäs markkinointimateriaali on vain niille, joilla on varaa ulkoistaa kauniin brändi-ilmeen luominen.

Kaikilla ei ole varaa satsata eri alojen ammattilaisiin (vielä 😉)..  Mutta kaikki voivat tehdä ITSE asian eteen paljon, jo nyt!

Jos olet niin harjaantunut tietotekniikan käyttäjä, että olet päässyt tälle sivulle asti, niin pystyt pienellä tuella ja teknisellä avustuksella luomaan unelmiesi mukaisen ilmeen hoidoillesi, ammattitaidollesi ja hoitolallesi. Aivan varmasti.

Olet ehkä:

Omassa hoitolassa aloitteleva

Sinulla on visio ja ideoita siitä mikä voisi olla oma tyylisi. Olet kuullut että brändityyli kannattaa ottaa haltuun. Voisiko sitä tehdä itse? Erilaisia kuvia kaivataan niiiin moniin paikkoihin.

Hoitolan kasvua janoava

Haaveilet napakasta toiveasiakkaille kohdennetusta, tehokkaasta markkinoinnista. Haluat tulla näkyvästi esiin oman brändisi mukaisesti. Mutta budjetti rajoittaa ikävästi pyrkimyksiä.

Saavutetusta asiakaskunnasta huolehtiva

Haluat syventää jo olemassa olevia asiakassuhteita erityisen kauniiden asiakaskirjeiden ja nohevan, osuvan  someviestinnän avulla. Olet oppinut, että se sujuisi jouhevimmin ihan itse tehden.

Olet löytänyt oikeaan paikkaan

 

Tämä kurssi on juuri sinua varten rakennettu, olitpa sitten missä vaiheessa uraasi tahansa. Kurssi ei myöskään vaadi erityistä teknistä osaamista tai nokkeluutta. Kaikki tekemisen vaiheet on käyty läpi selkeästi ja helppotajuisesti.

Eri aiheissa sukelletaan kuitenkin niin syvälle, että kokeneellekin Canvan käyttäjälle ja jo vakintuneen brändin omaavalle kosmetologillekin löytyy oivalluksia. Itse asiassa rakensin kurssin juuri siksi, ettei kollegoiden tarvitse toistaa kaikkia vuosikausien aikana tekemiäni virheitä kun olen opetellut Canvaa kantapään kautta. Tarkoitus on, että pääset etenemään nopeasti ja järjestelmällisesti näyttäviin, tehokkaisiin ja mittaviin tuloksiin. Joka vaiheessa omaa brändiäsi hioen yhä tiiviimmäksi ja tunnistettavammaksi.

 
Ilmoittaudu kurssille mukaan

Kurssin käytyäsi sinulla on..

 

  • ..Canva-ohjelma monipuolisesti hallussa. Löydät sieltä välittömästi haluamasi toiminnot. Osaat hyödyntää laajalla skaalalla ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia. Myös niitä, jotka eivät ole niin ilmeisiä 😉.

 

  • ..kyky loihtia nopeasti, kirjaimellisesti käden käänteessä, tarvitsemasi kuvallinen materiaali kaikkiin tarpeisiisi

 

  • ..hallussasi tarkempaa tietoa myös monista Canvan ulkopuolisista ohjelmista ja nettisivustoista, joista on konkreettista apua työssäsi.

 

  • ..uutta näkökulmaa värien, fonttien ja muotokielen käyttöön markkinoinnissa.

 

  • ..valmiina ikioma brändipakki. Huolellisesti ja ajatuksella koottu työkalu, jonka avulla laadit brändinmukaista materiaalia minne ikinä haluat.

 

  • ..useita valmiita pohjia juuri niihin kuviin, joita tarvitset eniten. Ne voivat olla blogikuvituksia, nettisivujen kuvia, kuvia eri somekanaviin, asiakaskirjeiden kuvituksia, hoitolassa käyttämiisi standeihin tarvittavia kuvia, etukuponkeja tai ehkä haluat ilahduttaa asiakkaitasi pienellä näytelahjalla, johon laadit kauniit käyttöohjeet Canvalla. Tai jotain muuta kymmenistä eri vaihtoehdoista. Kurssin jälkeen hallitset Canvan ja vain taivas on rajana uusille ideoillesi💜!

 

  • ..uskomaton etumatka moniin kilpailijoihisi!! Sinulla on napakka brändi, etkä arkaile käyttää ja näyttää sitä!!

Olet itseasiassa nähnyt jo paljonkin..

 

..siitä mitä kaikkea kurssin opeilla on mahdollista toteuttaa.

Hoitolamekaanikkona valmistan itse ihan kaiken materiaalin mitä olet nähnyt. Niin nettisivut, kuin sähköpostit kuin  workshoppien materiaalit ja mainosvideot, todellakin ihan kaiken. Myös tämän kurssin videoissa, tällä sivulla ja kurssin PDFfissä on tämän kurssin oppeja sovellettu. Canva on ehdottomasti suurimmassa osassa materiaalinvalmistustani. Sillä rakennettuja kuvia tarvitaan valtavan monessa paikassa.

Olen jo vuosia treenannut Canvan käyttöä ja matkan varrella oppinut paitsi käyttelemään ohjelmaa sujuvasti ja säästänyt sen avulla huikean määrän aikaa ja rahaa, olen myös oppinut paljon brändin visuaalisen ilmeen rakentamisesta. Moni meistä keskittyisi mielellään ydinosaamiseensa eli asiakkaitten hoitamiseen hoitolassa ja silloin on järkevää ulkoistaa mahdollisimman tehokkaasti muita tarpeellisia asioita. Mutta miten pääsee kasvattamaan bisnestä siihen mittaan, jossa tuo ulkoistaminen on mahdollista?

Saamalla bisneksen kukoistamaan. Eli kyseessä on tyypillinen muna ja kana-tapaus🙄.. Rakensin tämän kurssin, jotta kaikki saavat tekemistään esille ja tasavertaisemman mahdollisuuden kasvattaa oman toimintansa vaikuttavuutta. Riippumatta siitä minkälaisia rahoitusmahdollisuuksia on tällä hetkellä käytössä.

Jos olet valmis käärimään hihat ja tekemään itse, nyt pääset suoraan ohituskaistalle bisneksen rakentamisessa. Ja miten hauskaa ja mielenkiintoista tämä onkaan!!

Kurssi on esitarkastettu...

 

Tarja kertoi edellä, miten jo pelkän Canvan oppiminen on auttanut monia kosmetologeja markkinoimaan tekemistään tehokkaammin.

Tähän uuteen itse opiskeltavaan kurssiin oli mahdollista lisätä paljon muutakin kuin pelkät Canvan perusjutut. Lukuisia pieniä, mutta tärkeitä, kikkoja ja jippoja, joilla sujuvoitat työtäsi. Koska opiskelu sujuu jokaisen omaan tahtiin, oli mahdollista lisätä mukaan myös tuhti paketti brändiasiaa ja käytännön ohjeistusta siitä, miten voit ihan itse rakentaa huolitellun ja ammattimaisen brändi-ilmeen aivan joka paikkaan, minne laitat kuvan. (..ja joskus se kuva voi olla myös tekstiä..😉). Brändinmukainen näkyminen ei ole vain sivujuonne, vaan yhtälailla askel askeleelta huolellisesti läpikäyty kokonaisuus kuin Canvan tekniset säädöt.

 

Kauneuden monialaosaajana ja kokeneena kouluttajana monelle tuttu Ville päästettiin kurkistamaan uuden kurssin sisältöä jo ennalta.

Hyödyt heti käytössä

"Kurssin eri osa-alueet on jaettu useisiin sopivan pieniin, helposti pureskeltaviin osiin, jotka voi ottaa haltuun pala kerrallaan. Kurssia varten ei tarvitse varata koko päivää, vaan jokaisen osa-alueen oppeihin voi uppoutua ja perehtyä pienen hetken kerrallaan. Kiireiselle yrittäjälle tämähän on mitä mainiointa.

Kurssilla ei keskitytä vain Canvan opiskeluun, vaan pohditaan myös omaa brändiä ja brändäystä erittäin käytännönläheisesti. Kaikki kurssin opit on helppo ottaa käyttöön heti eikä "sit joskus". Vahva suositus, jos haluat olla ihan oikeasti kärryillä oman yrityksesi visuaalisen ilmeen koukeroista."

-Ville Äikäs, Kauneuden ja hyvän olon lähettiläs

Haluan ilmoittautua heti mukaan!!

Kurssin sisältö yllättää laajuudellaan

 

Kurssilla käydään läpi kaikki Canvan tarjoamat kuvienrakentamisen perusmahdollisuudet. Ei ainoastaan sitä, mistä ne löytyvät ja mitä niillä yleensä tehdään, vaan myös miten niiden avulla luodaan brändiä ja miten niitä voi käyttää luovasti ohi ilmeisimpien tarkoitustenkin. Kaikki työvaiheet on selvitetty seikkaperäisesti lyhyillä videoilla, joten voit vaikka pitää videota toisella laitteella rinnalla ja tehdä samalla itse. Ihan jokainen oppii perusteellisesti.

Et tarvitse valmiiksi laadittua brändin graafista ohjeistoa kurssia varten, voit tässä kurssin myötä pohtia ihan omia mieleisiäsi sääntöjä sille miten haluat osaamistasi tuoda esiin. Kurssiin kuuluu oleellisena osana oman brändipakin rakentaminen. Jos sinulla on napakka valmiiksi suunniteltu brändi, voit kurssin myötä ottaa sen aktiiviseen käyttöön itsenäisesti materiaaleja luodessasi. Brändi-ilmeelle on oleellista tietyt tunnusvärit ja tunnistettavat tunnelmat niin tekstissä kuin kuvissa. Näiden käytössä tutkitaan Canvan mahdollisuudet ja muutama muukin täydentävä tiedon ja materiaalien lähde 😉. Opit löytämään omiin tarpeisiisi parhaat materiaalit ja oivallat miten monella tavalla kaikkea on mahdollista muokata. Koska kurssi etenee omatahtisesti, jokainen voi viihtyä suosikkivaiheissaan hienosäätämässä aivan niin kauan kuin haluaa. Kukaan ei hoputa eteenpäin.

Työt on kuitenkin tehtävä itse. Jokainen vastaa itse omien näkemystensä jalostamisesta tunnistettavaksi, brändinmukaiseksi kuvamateriaaliksi. Kurssi tarjoaa selkeän askel askeleelta etenevän reitin eteenpäin, mutta pelkästään videoita katselemalla ei opi mitään käytännön töitä. Ei tätäkään. Varaudu siis käärimään hihat ja innostumaan. Nyt on aika kokeilla ja testailla, mietiskellä mikä on oman näkemyksen mukaista, tutustua lukuisiin esimerkkeihin, valita valtavasta määrästä eri toteuttamismahdollisuuksia, iloita onnistumisista ja nauttia uudesta osaamisesta, joka luo aivan uusia ovia oman brändinmukaisen markkinoinnin systemaattiseen toteuttamiseen.

Kun olet paneutunut kaikkiin tarjolla oleviin perusmahdollisuuksiin, olen laatinut vielä pienen bonuksen kurssin päätteeksi. Sen sisältö on yllätys, joka paljastuu kun olet kurssin loppuvaiheessa😉👌.

Tästä löydät

vastauksia kysymyksiisi

Vielä terkut kurssia ohjaavalta pää(n)mekaanikolta

 

Olen huikean iloinen, että olet kurssista kiinnostunut 🥳🥳! Olen halunnut vähän tasata puntteja ja tuoda kaikille mekaanikon verstaan liepeillä viihtyville hoitolatyötä tekeville kosmetologeille mahdolliseksi yksilöllisen brändin kehittämisen ja sen mukaisen kuvallisen materiaalin valmistamisen.

Olen työskennellyt hoitolatyössä ja kouluttajana lähes kolmekymmentä vuotta. Joten tiedän, että hoitoloissa on älytön määrä upeaa tietotaitoa, joka jää kuluttajilta helposti huomaamatta. Kukaan muu ei kuitenkaan osaa kertoa osaamisestamme niin hyvin kuin me itse. Joten pitää tulla esiin rohkeasti! Huolellinen ja tyylikäs näkyminen medioissa ja hoitolassa ei saa jäädä vain vauraampien hoitoloiden yksinoikeudeksi. Koko alan ammattimaisuuden näkyminen mahdollisimman laajasti ja huolitellun tyylikkäästi varmistaa ammattitaitoisten kosmetologien työmahdollisuuksien säilymisen myös tulevaisuudessa. Kun pystymme itse luomaan materiaalia näppärästi, nopeasti ja huolella laaditun brändin mukaisesti, olemme notkeasti liikkuvia, kilpailukykyisiä toimijoita kauneusbisneksessä. Napakampampi ote markkinoinnista auttaa kasvamaan bisnespuolella ja vahvistaa ihon- ja kauneudenhoidon ammattilaisten omaa otetta oman alan tulevaisuudesta.

Tämä kurssi on nimenomaan kosmetologeille rakennettu. Nyt on aika tulla esiin! Olen tehnyt materiaalista selkeää vaikkakin seikkaperäistä, joten toivottavasti otat kurssista kaiken hyödyn irti ja näen pian sinun omintakeisia kuviasi joka puolella!

Olet mitä lämpimimmin tervetullut kurssille🥰!!

Ilmoittaudu samoin tein!!

 

Nyt ei todellakaan ole häpeä olla nopea!

Nyt alkavalle kurssille mahtuu väkeä reilusti mukaan, mutta älä jää miettimään liian pitkään. Seuraava kurssikierros tulee vasta loppuvuoden puolella. Osaamisesi ansaitsee tulla näkyviin tavalla, joka tuo näkyviin tekemisesi laadun.

Nyt on aika siis ryhtyä ja varmistaa paikkasi ensimmäisten joukossa!

Jo vain!! Haluan ehdottomasti mukaan

..ja kilpailuedun markkinoilla heti käyttöön! Koko kurssi maksaa kaikkine materiaaleineen 87€ (sis alv.)

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ