87 € (sisältää alv. 24%)

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Na271yoyrogydrbhsf9v file

🔹🔷🟣🔷🔹

Kyllä kiitos! Haluan tehdä itse asialle jotain. Olen kyllästynyt haaveilemaan: "...jospa vain voisin markkinoida näkyvästi.."

Nyt luodaan jokaiselle mahdollisuus. Omassa tahdissa opiskeltava verkkokurssi, jonka avulla tuot näkyviin oman osaamisen juuri kuten olet aina unelmoinut.

  • Opit käyttelemään Canva-ohjelmaa perinjuurin sujuvasti
  • Vaikutat omalla brändi-ilmeellä jo ennen kuin olet sanonut sanaakaan
  • Saat markkinointimateriaalia nopeasti. Juuri silloin kun tarvitset, eikä kahden viikon kuluttua!

 

Kurssi on annosteltu lyhyinä videoina, joten kerralla ei tarvitse varata pitkää aikaa. ..vaikka tässä on tavallaan kaksi kurssia yhdessä: visuaalisen brändin rakentaminen ja Canva-ohjelman sujuva käyttö. Pidä kuitenkin varasi, tämä kurssi saattaa saada sinut innostumaan koneen räpläilystä 😁😄!

 

!!! Koska kurssi-info, kuittisi alv-selvitys (hinta sisältää 24% alv) ja muu yhteydenpito sujuu sähköpostitse, seuraathan tarkoin, että postit tulevat sinulle oikeaan vastaanottokansioon.

Jos et heti löydä, tarkistathan mainos- ja roskapostikansiot. Sieltä postit kannattaa siirtää varsinaiseen saapuneiden pääkansioon tai kopioida postien lähetysosoite yhteystietoihisi. Näin viestit sähköpostiohjelmallesi, että tahdot jatkossakin vastaanottaa mekaanikon postit.

 

Sinulla saattaa olla jo valmiina salasana, jonka olet luonut workshoppien yhteydessä. Käytä silloin mielellään sitä, niin ostosi kirjautuu oikein (etkä saa tuplaposteja 😉).